Graag stellen wij ons even voor

Wie zijn wij, wat is onze achtergrond en expertise en betrokkenheid bij Bodyfashion branche in de ruimste zin van het woord.

Cube Events B.V. is in 2014 opgericht door Helen Ypma. Vanaf dat moment is Helen een aantal uren per week werkzaam als Manager van het branchekantoor en een aantal uren per week als Manager van het gehele Cube Centre.

Mathé Nouwen is zowel zakelijk als privé de partner van Helen. Sinds 2010 is ook Mathé betrokken bij de organisatie van de Bodyfashion Days en met name vanwege zijn expertise op het gebied van standbouw, elektra en overige inzichten op het gebied van klussen en verbouwingen. Mathé zal met name verantwoordelijk zijn voor de standbouw en stand faciliteiten tijdens de Bodyfashion Tradefair Belgium.

Helen Ypma

Waar het allemaal begon.

Op 17-jarige leeftijd is Helen gestart bij het Nederlands Mode Instituut, Nederlandse Textiel Conventie en brancheorganisatie Fenecon. Na ruim 8 jaar is Helen in het World Fashion Centre gaan werken voor diverse merken om vervolgens in 1986 over te stappen als Project Manager naar het beurs-congrescentrum RAI Amsterdam. Hier groeide de liefde voor het vak beursorganisator heel snel en werden de eerste contacten gelegd met Bodyfashion leveranciers.

Promotion Projects was destijds de organisator van de Bodyfashion Tradefair en voerde het secretariaat van Bodyfashion Promotion. Helen was hier sinds 1992 direct en nauw bij betrokken om uiteindelijk in 2003 de Manager van het branchekantoor te worden. Vanuit het branchekantoor werd onder meer 10-tallen jaren de “Week van de Lingerie” georganiseerd, Ontwerpwedstrijden en vele andere promotionele activiteiten voor de gehele Bodyfashion branche.

CubeCentre Almere

waar Bodyfashion centraal staat.

In 2006 is er een eigen inkoopcenter voor de bodyfashionbranche in Amersfoort gebouwd. Vanaf dat moment heeft 75% van de merken een eigen showroom ingericht en zijn de beursdagen binnen het Bodyfashion Center georganiseerd.

Sinds 2014 is het Bodyfashion Center verhuisd naar CubeCentre Almere waar de Bodyfashion leveranciers gezamenlijk met tal van modemerken winkeliers kunnen ontvangen. 2x per jaar vinden in het Bodyfashion Center de inkoopdagen Bodyfashion Days plaats vanuit de showrooms.

Bodyfashion

30 jaar aan ervaring en enthousiasme.

De betrokkenheid en liefde voor de Bodyfashion branche bestaat dus al ruim 30 jaar en het enthousiasme om gezamenlijk weer een echte vakbeurs te mogen organiseren met en voor de Bodyfashion branche is heel groot. In tijden van de snel veranderende retail wereld, is het zo belangrijk om met elkaar te verbinden. Wij hopen er voor alle betrokkenen succesvolle maar ook zeker plezante beursdagen van te maken.